Xander De Rycke houdt het voor bekeken

Voor de meesten onder jullie is komiek Xander De Rycke geen onbekende. Zelf plaatste hij nu een van z’n alternatievere shows, “#HHVB”, nu online.

Jurassic Xander

Buiten het feit dat Xander een grote fan van Jurassic Park, Ghostbusters, Back to the Future & ‘mannekes’ (figurines) is, je hem op Comic Con of FACTS tegenkomt en veel meer, moet je weten dat Xander ook een podcast heeft. Ikzelf (Steven Bogaerts) had het genoegen met hem eens in het prille begin van zijn podcast “Mosselen om half twee” te babbelen tijdens het signeren op de boekenbeurs. Ik maakte op dat moment de podcast DKZVR, iets wat uitmondde in de SF47-podcast, en gaf hem opnametips. Xander heeft die toegepast & van zijn podcast (zelfs zonder de tips natuurlijk) een succes gemaakt.

Verfrissend

Je kent normaal wel z’n zaalshows, maar deze ‘alternatieve’ show, waarin hij alles op TV bespreekt met grappen en grollen (maar ook snedige waarheid) is een aanrader. Zeker in 2018 eens naar die steeds aanpassende versie gaan kijken. Ikzelf ging in Leuven kijken in 2017 en gierend lag het hele publiek van de stoelen.

Gratis online

Nu plaatst Xander net die zaalshow online. Geniet gerust mee via deze Youtube-versie vanop zijn kanaal.

 

Meer

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!