X-files komt terug

Voor wie het nog niet wist, the X-files zijn terug van weggeweest… Maak je klaar voor terug zoeken naar de groene mannetjes, want “The truth is out there”!

Fox

Fox Network is begonnen met een 200-tal dagen opnieuw X-files uit te zenden. Deze promostunt is er natuurlijk puur in afwachting van de nieuwe 1e episode van de “herstart” van X-files. Een heuse mini-serie komt ons tegemoet…

X-files

“X-files seizoen 10” noemen sommigen dit nieuwe korte tv-seizoentje. Echter, de superfans van X-files zouden al snel willen zeggen dat seizoen 10 en 11 reeds in stripverhaal bestaan, dus is dit dan seizoen 12? Toch zal iedereen opkijken van de 6 delen die het mini-serietje ons zal brengen, zo belooft de media ons. Vanaf 24 januari mogen de Amerikanen de serie op hun lokale zender verwachten, met originele sterren Gillian Anderson & David Duchovny terug op je (nu HD) TV… Benieuwd of ze er nog even goed uitzien met scherpere beelden en toch al oudere acteurs.

Update (20/04/2016): Dit nieuwe seizoen van de serie is op dit moment te bekijken op 2Be hier in België 

Oordeel zelf met deze officiële trailer:

Meer weten

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!