Transformers 5 strikt topacteur

De fans van Transformers mogen in hun handen wrijven, want (eindelijk) komt er een deftige acteur bij in de komende film.

Transformers

De Transformers serie is ontstaan uit een Japanse speelgoedserie genaamd Microman. In 1980 werd de Microman spin-off, Diaclone, immers uitgebracht. Deze serie bestond uit een aantal modelvoertuigen die konden veranderen in robots. Dit werd  op een beurs in Tokio ontdekt door Hasbro, die alles importeerde naar de  Amerikaanse markt onder de naam Transformers. Al snel waren er comics en een tekenfilmserie. Wie de intro kent van de originele Transformers-tekenfilmserie zal met nostalgie eraan terugdenken.

 

Films

Vanaf 2007 zijn er de “volwaardige films” van Transformers die het witte doek sieren. De Transformer-films zijn echter geen hoogvliegers, enkel gezond entertainment. De film uit 2014, “Transformers: Age of Extinction”, kreeg een score van 5.7/10 op IMDB, terwijl de 1e uit 2007 nog goed was voor een 7.3/10.

The last knight

Hopelijk komt hier nu verandering in. De 5e Transformers-film staat immers op til, getiteld: “Transformers: the last knight.” Na acteurs zoals Stanley Tucci, Frances McDormand en Kelsey Grammer, is het nu de beurt aan een legende: Anthony Hopkins. Hij zal de rol van cybertrons nieuwste ridder, Goldbug, voor zich nemen, en naar verluid draagt hij een gouden pantser…

 

transformers-tweet-anthony-hopkins

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!