Stranger Things seizoen 3!

Het zal niemand verbazen, hier of in het “Upside Down”, dat Stranger Things een derde seizoen krijgt…

Netflix kondigde het aan op Twitter dat Eleven en de bende weer op het kleine scherm zullen verschijnen. Ze hebben eraan toegevoegd dat er geen releasedatum is gepland, hoewel het waarschijnlijk lijkt dat het ergens in de herfst van 2018 zal zijn. Een officiële releasedatum kan (en wil) Netflix dus nog niet geven. In een gesprek op Twitter, waar iemand een poster deelt van het derde seizoen, reageert het account dat het fan art is wegens de datum erop.

Niet alleen keken bijna 16 miljoen mensen naar de première van seizoen 2 in de eerste drie dagen na de lancering, maar de serie oogstte vorig jaar 18 Emmy-nominaties (waarvan ze er vijf mee naar huis namen). Maar het is nog steeds geweldig om het volgende seizoen bevestigd te zien, zelfs als we heel weinig weten over waar het naartoe gaat. Vanaf nu is het enige dat we weten dat het volgende seizoen een tijdsprong zal hebben, zoals de vorige keer, om rekening te houden met de veroudering van de kinderen.

P.S. Je eigen “Stranger Things” affiche maken? Bezoek eens Make It Stranger :-)

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!