Star Wars VIII gelekte foto’s

Terwijl we allemaal uitkijken naar Star Wars: Rogue One dit jaar, zijn ze natuurlijk ook bezig aan de opvolger op de “The Force Awakens”, kortom Star Wars VIII. Enkele foto’s en info lekten uit…

star-wars-8-millennium-falcon

Het meest legendarische schip uit de Star Wars-geschiedenis is gesport in de Pinewood Studios: de Millennium Falcon. Het detail waarmee deze set opgebouwd wordt voor de nieuwste Star Wars-film, grenst aan het ongelooflijke. Toch was het niet de Millennium Falcon die de aandacht trok, maar de setting errond. Zo ontdekken we meer info over de 8e episode van het Star Wars-verhaal, die ze begonnen te verfilmen in februari om zo klaar te zijn tegen december 2017.

Skywalker-wereld

De set waar de Millennium Falcon lijkt geland te zijn, is enorm gelijkend met de wereld waarop we afscheid nemen van Rey in de 7e film van Star Wars en waarop Luke Skywalker woont: we zien immers de kenmerkende vegetatie, de stenen trappen, maar ook een zeer prominente boomstronk helemaal boven, en een grotwoning-met-ingang dichter bij de Falcon… (zie foto hierboven) Zou het kunnen dat… ?

star-wars-8-rey-wereld-2

Star Wars VIII

Wat de volgende set in het Star Wars-universum gaat betekenen, hebben we voorlopig het raden naar. Enkel zien we wel kleuren die ons aan X-wings doen denken, en weten we dat ze halverwege zitten met het filmen. Zou dit een grootse officieren-bijeenkomst kunnen zijn zoals de finale uit Star Wars IV? Er zijn in elk geval al stukjes green screen te zien om de computer de kans te geven dingen extra in te vullen…

star-wars-8-set-boven

En welke sterren mogen we terug verwachten in dit Epos tussen de Sterren? Je mag je al verheugen op Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o (jawel, Maz Kanata!), Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, en Andy Serkis.

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!
 

Bron: The Daily Mail