Star Wars: The Force Awakens (trailers)

De Star Wars trailers al gezien? Neen, dan moet je dringend eens naar deze nieuwe hoogstandjes kijken! The Force Awakens! (spoilers)

The Force Awakens

De 7e Star Wars film speelt zich dertig jaar na ‘Return of the Jedi’ af. In dit zevende hoofdstuk van de reeks doen opnieuw bekende personages als Luke en Leia Skywalker en Han Solo mee. Ook iconische figuren als Chewbacca en R2-D2 en C3PO zijn terug van weggeweest, en worden bovendien door de originele acteurs gespeeld. Je vindt de trailers hieronder in volgorde van de meest recentste naar de oudste toe. Zo werden ze gereleased in afwachting van The Force Awakens, die op 16 december in première ging.

Star Wars “Legacy” – behind the scenes

Star Wars TV-spot 3 – TV-spot – “All the way”

Star Wars TV-spot 2 – “Finn”

Star Wars TV-spot 1 – “New Beginning

Extra op te merken: BB8 wordt even beschoten, Leia & C3PO-met-rode arm, Admiral Ackbar(?), Stormtrooper met raar wapentje…

Star Wars Trailer 3 – Japanse versie

Voor meer informatie over de Japanse Star Wars trailer, verwijzen we je graag door naar ons detailartikel hierover.

Star Wars Trailer 3

Star Wars Trailer 2

De hoofdrollen worden gespeeld door John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey) en Oscar Isaac (Poe Dameron). In de trailer zijn de hoofdpersonages te zien, net als de nieuwe Stormtroopers en de nieuwe aartsvijand. Ook wordt er gehint naar de erfenis van Darth Vader, aangezien zijn schedel nog even kort getoond wordt. Aan het eind is te zien dat Han Solo tegen Chewbecca ‘We zijn thuis’ zegt.

Star Wars Trailer 1

Regisseur J.J. Abrams beschreef de trailer als een “vroege teaser van 88 seconden” en een “klein voorsmaakje van wat we aan het maken zijn”. In de trailer zijn enkele zeer korte fragmenten uit de film te zien, waaronder shots van de Millennium Falcon, het bekende ruimteschip. Ook de X-Wings zijn te zien, net als Storm Troopers in vernieuwde kostuums. Bovendien toont de trailer een nieuwe vijand met een opvallende lightsaber met drie bladen. Tot nu toe hadden de lichtzwaarden één of twee bladen.

Comic-Con

Ook op Comic-Conn naar goede aloude gewoonte was er weer meer te zien. Geniet van deze “behind the scenes”!

Meer…

The Force Awakens gaat op 18 december 2015 in première. Het scenario van Star Wars: The Force Awakens is van de hand van Lawrence Kasdan, de scenarist van de hoogst gewaardeerde Star Wars-film The Empire Strikes Back. De muziek is weer gecomponeerd door John Williams.

 SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!