SF-stuff dat je moet hebben met Kerstmis!

De feestdagen zijn weer daar. Maar welke SF-spulletjes moeten Sinterklaas of de Kerstman brengen? We hebben alvast enkele suggesties om de innerlijke geek in ons gerust te stellen.

Wesley Crusher

just-a-geekDe meest gehate betweterige tiener uit Star Trek: The Next Generation, heeft z’n eigen boek uit: “Just a geek” . Echter, Wil heeft een heel parcours achter de rug en is zelfs een van de meer leuke gaststerren in The Big Bang Theory. In z’n boek leren we meer over zijn tiener-acteercarrière, het gevecht met Wesley Crusher als personage, maar ook de fun van HTML, Linux en bloggen. Wil vertelt als geek ook persoonlijke dingen over relaties, familie en de 9/11-ervaring en hoe hij van klein acteurtje een heuse acteur werd.

13,37 EUR bij BOL.com

Roleplay geek?

d20-kommen-setHou jij ook van Dungeons & Dragons? Net nog Stranger Things gezien? Je kent wel de leuke speciale dobbelstenen waarmee de roleplay-fans belangrijke beslissingen nemen. De D20 is het ideale voorbeeld van zo’n beslissingsmaker. Hier echter een groter formaat, 2 kommen die perfect op elkaar passen als deze iconische dobbelsteen. Voor de echte fans bestaan er ook theepotten, of ijsblokvormpjes.

26 USD (ong. 25 EUR) op Amazon

Spaceship ring

starship-enterprise-ring-startrek“One ring to rule them all and in the darkness…” Wacht eventjes! Verkeerd! Dit is Star Trek. De ideale zilveren ring met mooie blauwe steentjes die het perfecte accent geven. Elke SF-fan moet toch wel een uniek juweel in de kast hebben liggen, en dit kan het wel al zijn misschien. “To boldly go rond een vinger where no starship has gone before!” Een stylish item wat je geekiness toch voorzichtig laat meedragen. Mister Spock en Captain Kirk winden je letterlijk om de vinger… of was het omgekeerd?

Vanaf 50,95 EUR bij getdigital.be

Luke, I am your backpack

star-wars-darth-vader-rugzakDarth Vader is een icoon, nog meer, hij is gewoon een legende. Zelfs in de recentste Rogue One is hij te zien. Natuurlijk kan je het product niet zo gek bedenken, of Darth’s hoofd stond er wel zeker wel eens op. Deze rugzak is echter heel stijlvol gedaan en het ideale kado om hiermee naar de cinema te trekken om in de kerstvakantie Rogue One te zien. Beschikbaar bij vele winkels (o.a. gespot bij Toychamp) of online is hij voor enkele briefjes de jouwe. The Force is strong with this… rugzak.

45 EUR bij Bagageonline.nl

 


bbtf-shirt-sf47Nog niet gevonden wat je zocht? We hebben ook nog hele leuke T-shirts voor je klaarstaan! Een hele SF47-shop vol! Een geeky touch is ons niet vreemd, en toch… Je vindt altijd wel nog iets nieuws!

Neem eens een kijkje in onze shirt-shop

 

 

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!