Dit moét je hebben!

Halloween? Sinterklaas? Kerstmis? Tijd om jezelf wat leuks te kopen! Of voor de komende vakanties! We zetten even wat leuk Sci-Fi geek stuff op een rijtje, ideaal als cadeau!

 

Op vakantie?

r2d2-bagage

R2-D2 bagage

Een beetje extra Sci-Fi nodig tijdens je wintervakantie? R2-D2 bewaakt al je belangrijke bagage. Deze handige handbagage ziet er heel Artoo uit, en zou menig stormtrooper op het verkeerde been zetten. De koffer staat natuurlijk mooi op wieltjes en kan 360° draaien, net zoals elke R2-unit!

Een beetje Star Wars geekdom tijdens je verdiende skitrip! Of je nu naar de luchthaven gaat, of naar een starport om met je X-wing te vertrekken, alles gaat hier beter mee. C3PO niet inbegrepen, maar je kan wel her en der Darth Vader tegenkomen als je hiermee naar een conventie gaat :)

10th-doctor-who-lounger-onesie

Doctor Who onesie

Pyjama nodig?

Wat relaxen ’s avonds in je zetel en wat Dr. Who binge-watchen?

Het kan allemaal in je supercomfortabele Doctor Who onesie, of betergezegd een “lounger”! Er zit een handig kapje aan, leuke opdruk, ritssluiting aan de voorkant, en sluit mooi aan handen en voeten aan.

Zie eruit als de 10e dokter en als je toevallig nog ergens een sonic screwdriver hebt liggen, helemaal klaar om de Weeping Angels aan te vallen of de Daleks de das om te doen. Of als je toch tijdens je vakantie op je hotelkamer zit te relaxen, dé manier om toch wat stylish te blijven, ondanks in je nachtkleding! Allons-y?

bbtf-shirt-sf47
(klik om te vergroten)

BTTF-shirt

Beetje ontspannen sfeer nodig om ’s avonds op stap te gaan op je vakantie? Dan is het Back To The Future-shirt met deze opdruk je oplossing! Met knappe illustratie erop van de alombekende Flux Capacitor en de tagline “behold all the flux I give” is dit hét shirt om het ijs te breken. Ben je te laat om mee te surfen op de BTTF-hype? Naar verluid zou je met zo’n toestel terug in de tijd kunnen gaan. De DeLorean leveren we er niet bij, maar qua coolness is dit toch “pretty close”!

Cadeau

bb8-sphero

BB-8

Het hebbeding voor elke Star Wars-fan deze tijd is BB8, het schattige rollende robotje uit de nieuwe Star Wars: The Force Awakens. Je bestuurt het kleinnood met je Android- of iOS-toestel. De R2D2-opvolger herkent zelfs je stem! Je kan ‘m tot ong. 30 meter ver bedienen en na 3 uur opladen rolt de robot happy rond gedurende een uurtje. Zo kun je hem uiteraard zelf besturen, een aantal vooraf ingestelde manoeuvres uit laten voeren, je kan hem ja of nee laten knikken/schudden en hem in paniek laten raken. Ook kun je BB8 laten patrouilleren waarna hij op eigen houtje op avontuur gaat.

Het schattige robotje is wel zo populair dat hij bijna constant in preorder beschikbaar is in de States. Je moet er wel diep voor in je buidel tasten…  Bekijk de video hieronder maar eens en je zal zien wat we bedoelen.

 

star-trek-transporter-mat-douchegordijn
(klik om te vergroten)

Star Trek douche

Het is ongelooflijk wat een beetje decor op een wand en de grond kan doen: leg de badmat open, hang het douchegordijn op en plots is je badkamer de transporter-kamer van de U.S.S. Enterprise! Je zal wel zelf voor de beam-geluidjes moeten zorgen, maar het brengt wel een leuke ’60’s-S.F.-sfeer in je huis. Star Trek op z’n best: “Beam me up Scotty!”

 

*prijzen op datum van schrijven van het artikel

 

Je leest dit nieuws, heet van de naald, op SF47.be, de Science-Fiction website van België. Waarom geen lid worden en toegang hebben tot de volledige website en de kans krijgen om samen leuke activiteiten doen? Lid worden is heel eenvoudig!