Rogue One teaser trailer is er!

De Warsies zullen het al lang weten, maar de volgende Star Wars-film in het rijtje, Rogue One, vertoonde onlangs z’n teaser. Kijk je even mee?

Vergis je niet “Rogue One” is niét Star Wars 8, het vervolg op “The Force Awakens“. Rogue One is de eerste spin-off film in de geschiedenis van de Star Wars-franchise, waar er nog 2 extra van komen, gemengd tussen Star Wars 8 en 9.

 

Jyn

Aan het begin zien we Jyn Erso, de rol van Felicity Jones. Jyn si in handboeien en in de rebellenbasis op Yavin-4. Kortom, ze is door de rebellen gearresteerd! Jyn heeft precies wat mispeuterd: ”Vervalsing van Keizerlijke documenten, bezit van gestolen voorwerpen, zware mishandeling, verzet tegen arrestatie.”

De Death Star

We hebben een missie voor je. Er vindt binnenkort een grote wapentest plaats. En we moeten weten wat het is en hoe we het kunnen vernietigen,” zegt Mon Mothma, het volgende grote personage dat we kennen en opnieuw zien in deze spin-off. Natuurlijk heeft ze het over Death Star. In de trailer zien we natuurlijk een paar mooie ruimtebeelden ervan, evenals wat AT-AT’s, wat gevechten hier en daar, kortom Star Wars alom!

Meer weten

Officiële website