Predator jaagt opnieuw!

Ken je Predator nog? Zo’n supersterk alien dat hier gewoon op Aarde komt jagen op mensen “voor de sport”? Wel hij is terug…

Long time ago…

Predator maakte oorspronkelijk furore als film met de jonge Arnold “Terminator” Schwarzenegger als tegenspeler die hem een kopje kleiner maakte. Daarna volgenden nog wat opvolgfilms, inclusief een confrontatie met Alien als super-bad monster.

Zoek niet naar plots, Predator is gewoonweg Predator: puur amusement en actie. Er is een zekere mate van aangeboren dwaasheid aan de films van de Predator-franchise, waar je eigenlijk een beetje mee moet rollen als je er echt van wilt genieten. Gelukkig maakt de laatste trailer van The Predator duidelijk dat het lekker griezelig gaat worden, met natuurlijk een lach hier en daar. Actie tot en met!

Plot?

De Predators landen op aarde en gaan jagen op hun favoriete dier: de mens. Zo moeten onze helden voor hun leven vechten tegen een vijand die écht eens moeilijk is om te verslaan. (… en verslaan ze ‘m wel?)

Wat te verwachten?

De nieuwste trailer voor de aankomende (door Shane Black geregisseerde) revival maakt duidelijk dat, hoewel het zich afspeelt in hetzelfde universum als andere Predator-films, de mensen op Aarde nog steeds niet weten wat de buitenaardse wezens zijn en die gebrek aan kennis komt hen duur te staan: de ideale prooi!

Dus: veel gebrul, typische klikgeluidjes vanuit Predator’s keel, veel moorden en overdadig veel geweld in deze SF-actie-film!

We kijken er naar uit. 14 September wordt hij op ons losgelaten.

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!