Met deze merchandise ga je naar The Last Jedi!

Je kan op de juiste -of de foute- (of de hele foute) manier naar Star Wars: The Last Jedi gaan kijken. Voor ons alvast is er maar één manier en daarvoor moet je minstens 2 van onderstaande items aan-/bijhebben…

I – Last Jedi Hoodie

Niets schreeuwt “Evil Sith Lord” als deze donkere hoodie met het logo op de borst. Je zou bijna kunnen zeggen dat je mooi in de titel blendt… We denken ook niet dat de kassa nog aan je moét vragen van “voor welke film kom je?”, want anders bliksem je haar of hem gewoon weg met bliksemstralen uit je ogen.

Beschikbaar bij Large voor ong. 35 EUR

II – Porg!

De nieuwste held van deze film als het alvast op cuteness aankomt, de Porg. Hoe exact ze in het script passen, weten enkel de mensen die de film gezien hebben, maar tot dan is het het ideale knuffelbeestje voor mee naar de cinema te nemen of met een van de feesten cadeau te geven (of te krijgen).

Beschikbaar bij Large voor ong. 16 EUR (da’s iets minder dan 1 EUR per centimeter hoogte)

III – Use the Perfume, Luke!

Ruik ik een beetje naar Ewok? Of is dit natte Wookie? Of de heerlijke geur van de regenbuien op Naboo? Niemand weet het, maar hij bestaat: Star Wars-parfum! (we wachten nu bewust even tot je weer overeind staat…) Het kan de lokale geek misschien aantrekken of afstoten, je weet maar nooit, maar voor ons klinkt het toch een béétje te veel als geldklopperij voor dit flesje van 50ml.

Beschikbaar bij Large voor ongeveer 20 EUR

IV – Smokkel eens wat Cola binnen

Te dure drankjes daar in die lokale filmzaal bij jou in de buurt? Smokkel dan eens misschien je eigen drankje binnen bij Star Wars. Meestal merken ze het, maar waarom niet verbergen -open en bloot-? Je kan alvast deze “Praetorian Guard Travel Mug” gebruiken. Misschien weer wat te ver gezocht als merchandise, maar ze ziet er best wel ‘cool’ uit.

Beschikbaar bij FANS voor 15 EUR

 

Zelf een leuk gadget gevonden? Laat het weten op onze facebookpagina op www.facebook.com/sf47be!

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!