Lost in Space komt er (opnieuw) aan!

Lost in Space is een Amerikaanse sciencefiction-reboot van de gelijknamige serie van 1965, naar aanleiding van de avonturen van een familie van baanbrekende ruimtekolonialisten wiens ruimteschip uit koers raakt.

Lost in Space

Het is geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless en zal bestaan uit 10 afleveringen. De serie wordt geproduceerd door Legendary Television, Synthesis Entertainment en Applebox, met Zack Estrin als showrunner.

Netflix

De serie wordt uitgebracht op Netflix op 13 april 2018…. heel binnenkort dus! Buiten casting hebben we nauwelijks iets gehoord over Netflix ‘reboot van de cult-scifi-klassieker Lost in Space. Nu hebben we eindelijk een ietwat cryptische teaser als onze eerste kijk op de show … en het lijkt erop dat deze een stuk serieuzer zal zijn dan je zou verwachten van een nieuwe Lost in Space.

Teaser

De eerste teaser toont eigenlijk niet echt veel van de serie zelf – het is een voorproefje van de Robinson-familie in het ruimtepak die grimmig hun laatste stappen op aarde zet, terwijl ze betreuren dat de wereld niet langer een huis is dat de mensheid veilig kan houden. Dit betekent dat het tijd is om in een ruimteschip te gaan en, nou ja, verdwaald te raken. In de ruimte…

 

En weer gaat het verkeerd

Alles gaat natuurlijk mis aan het einde van de teaser en je krijgt praktisch het verplichte “Danger, Will Robinson!” te horen, maar verder voelt het minder als Lost in Space en meer als een totaal nieuwe, intrigerende reeks die toevallig overkomt met de gekende naam.

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!