10 euro for life!

 

Ben je Science Fiction-fan? Of is Fantasy meer je ding? Ongeacht je voorkeur is SF47 als vereniging van Sci-Fi & Fantasy écht iets voor jou!

Waarom lid?

  • Exclusieve toegang tot deze website & alle (extra verborgen) inhoud
  • Exclusieve toegang tot ons babbelforum, enkel voor SF47-leden, vol nieuwtjes!
  • Exclusieve toegang tot vrijblijvende uitstappen- en activiteitenkalender voor SF47-leden

… en dit levenslang! (of tot SF47 ooit stopt natuurlijk, we zijn er heel eerlijk in)

Hoe lid worden?

Heel eenvoudig: kom erbij voor een éénmalig bijdrage van maar 10 euro. Da’s dus minder dan 0,03 cent per dag in een mensenleven!  *Mind blown*

Sluit je bij SF47 aan op jouw manier:

  • OF doe een eenmalige overschrijving op het rekeningnummer van SF47: stort 10 euro op IBAN BE62-7340-4050-2761 met vermelding van jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in het mededelingsvakje.
  • OF stort een keer online via PayPal: dit kan makkelijk met een PayPal-rekening (als je PayPal-klant bent) of met eender welke ondersteunde kredietkaart via de beveiligde verbinding van PayPal, ook al ben je geen PayPal-klant.

Hart voor SF en Fantasy

Binnen onze ledenbasis zijn er ook 47 SF&F-ambassadeurs. Zij dragen het DNA van SF47, Science Fiction en/of Fantasy, een warm hart toe, elk met een eigen kijk en expertise.

Lid worden bij SF47 is niet gewoon “ergens lid van worden”, lid worden bij SF47 is “erbij horen”, maar er ook zijn voor al wie vragen heeft over dat wat ons aan het hart ligt.

 


Door betaling van lidgeld stem jij in met de algemene voorwaarden van toepassing op lid worden bij SF47.