FACTS Lente 2019

F.A.C.T.S. is in oorsprong een handelsbeurs met een indrukwekkend aanbod aan koopwaar. Tegenwoordig gaat FACTS 2x per jaar door, dus ook in de lente!

Meer dan 120 dealers uit België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, het V.K., Luxemburg, Zweden, de USA,… bieden elke diehard verzamelaar de gelegenheid om zijn of haar collectie aan te vullen. Althans, dat was de opzet van de originele FACTS in het najaar. Nu komt ook de lente met een extra verrassing.

facts

FACTS

Doorheen de jaren is het originele F.A.C.T.S.-weekend dus uitgegroeid van een handelsbeurs tot een spectaculair totaalevenement. De beurs bruist door de vele activiteiten, zoals een heuse video game zone, card game demonstraties, model kit demonstraties, Q & A met de acteurs, zwaardgevechten en een fantastische cos’play competitie met heel wat gekostumeerde bezoekers. Wat deze lente-editie ons gaat brengen,gaan we samen moeten ontdekken! Onder het motto “your Belgian Comic Con” zullen we wel te weten komen wat de heren & dames van FACTS ons gaan voorschotelen? Gasten zijn meestal bijzonder.

Meer?

Toegangsprijs, in voorverkoop goedkoper: 18 EUR/dag (o.v., bestel via deze link)

Toegangsprijs, in voorverkoop & je komt als een (SF-)personage: 13 EUR/dag (o.v., bestel via deze link)

Nog geen lid?

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg toegang tot alle informatie!