SF47 Lasershooting

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/09/2019
14:45 - 16:00

Locatie
Laser3000 Leuven

Categorieën


Deze zomer gaan we eens gek doen: samen gaan we de lasershoot-toer op!

Lasershooting

yoda-lightsaberOok in Leuven is het mogelijk te laser shooten. Je krijgt een geweer met een heuse laser als lichtstraal en daarmee kan je in kleine gevechtjes van een kwartiertje, op een unieke locatie, even je in de toekomst voelen. Met deze (kindvriendelijke) activiteit gaan we even zelf wat games spelen!

Einde van de zomer

We kiezen eens bewust op voorhand voor het einde van de vakantieperiode, zodat vakantiegangers ook eens even de SF47-sfeer kunnen opsnuiven! Als je wil deelnemen, dan moet je via dit evenementensysteem inschrijven. Normaliter doen we 2 spelletjes, met aanwezigheid om 14:45 op de locatie op 1 september. Dit komt om de prijs te drukken en maximale fun. Rond 16:00 zou het afgelopen zijn. (Misschien nog een drankje nadien?) – Schrijf tijdig in voor 25/8!

Locatie & prijs

Bondgenotenlaan, Leuven, meer op http://www.laser3000.be – de toegang dient daar ter plaatse aan de lasershoot-organisator betaald te worden, maar inschrijven via ons eigen SF47-evenement-reservatiesysteem is verplicht (hieronder) voor deze SF47-uitstap. Kostprijs is 18 euro voor de 2 spelletjes samen per deelnemende persoon.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.