De Star Wars App… gratis!

De officiële Star Wars app is sinds enkele dagen nu ook beschikbaar in België. Hebben? Gratis!

Je kan ze gratis downloaden via de iTunes-store voor je Apple iDevice, of natuurlijk via de Google Play store voor je Android-toestel.

The Force Awakens

Disney, sinds enkele jaren de eigenaar van de Star Wars franchise, heeft woensdag de officiële Star Wars app gelanceerd. De applicatie telt af naar de première van de nieuwe Star Wars film The Force Awakens en geeft je een overzicht van het laatste nieuws, video’s en tal van andere handige en leuke functies.

Star Wars App

Hiermee gaat een wens van vele Star Wars-fans in vervulling en kan ‘The Force’ vanaf nu gewoon in je broekzak gestoken worden.  Zodra je de app lanceert krijg je de eerste moeilijke keuze voorgeschoteld, namelijk welk thema je als je vormgeving wil hebben. Je hebt de keuze uit de Dark Side, Light Side en Droid.

Voor de echte Star Wars liefhebber is de countdown een absolute must. Deze telt af tot de (Amerikaanse?) lancering van Star Wars The Force Awakens half december. Fans zullen de “This Day in Star Wars History” enorm waarderen. Het vertelt je precies in welke fase de verfilming van Star Wars zich bevond, of geeft je een andere belangrijke gebeurtenis in de Star Wars geschiedenis.

Selfies

Een andere leuke feature is de mogelijkheid om selfies te nemen, waarin je jezelf in een scene uit de films kan plaatsen en bijvoorbeeld verkleed als Prinses Leila of Han Solo op de foto kan. Je selfie kun je vervolgens via de app direct delen via verschillende social media-kanalen.

Downloaden?

Download ze hier uit de iTunes-store

Download ze hier via Google Play

 

SF47 Je leest dit op SF47.be, de grootste online Science-Fiction familie van België. Word lid en krijg een jaar lang toegang tot alle Science Fiction-informatie voor maar 5 euro!