Contact

tardis

Een vraag ?

SF47 gelooft in eenvoudige begrippen zoals “eenvoud”, “transparantie” en “persoonlijk contact”. Stuur ons met alle plezier een traditionele mail, en we antwoorden je. Persoonlijk.

  • Wel of geen lid en je kreeg een ongewenste communicatie van SF47? Foutjes gebeuren nu eenmaal, maar we respecteren je privacy en jouw leefwereld. Contacteer ons dan door te antwoorden op die ongewenste mail en we ondernemen zo snel mogelijk de nodige stappen om je gemoedsrust helpen te herstellen. 
  • Trouwens: alle informatie die we van jou als lid bezitten, kan je terugvinden in jouw persoonlijke ledenzone. Privacy en transparantie dragen we immers hoog in het vaandel. Daar toch nog een foutje gevonden in de informatie die we van je bezitten of een vraag erover? Dan kan je dit makkelijk melden. We staan voor je klaar.

 


Pers

Onze expertise staat tot uw dienst. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor u als pers. Geschreven pers, radio, TV of online media? We helpen u graag.

Informatie voor de pers


B2B / Events

Als bedrijf op zoek naar een Science Fiction-theme voor uw evenement? Uw event introduceren in een fantasykleedje? Een gesponsorde film inleiden? Een leuke SF-quiz nodig? Nood aan een center-activiteit? We nemen zorgen uit handen.

Uw bedrijf en haar event


 

Crew

Steven

crew-stevenVoorzitter / Public Relations

Steven is al sinds 1995 actief in Science Fiction verenigingen. Voor Kinepolis, radio en nationale TV is hij regelmatig belangeloos SF-expert ter zake. Waar z’n grootste passie Star Trek: The Next Generation is, nemen Star Wars en Doctor Who ook een bijzondere plaats in.

In het dagelijks leven is de e-commerce van een Belgische grootbank elke dag zijn speelterrein. In de vrije tijd die hem rest is Steven ook nog ondernemer in hart en nieren: hij maakt websites, maar maakt ook deel uit van « Bogaerts » als thriller-schrijversduo met al 10+ boeken op z’n actief.

Koen

Secretaris & Penningmeestercrew-koen

Koen is sinds eind jaren ’90 actief in het SF-verenigingsleven. Stargate en Star Trek zijn z’n passies. Als rasechte ‘binge-watcher’ kent hij niet alleen de verhaallijnen maar welke-acteur-waar-in-speelt kent voor Koen geen geheimen.

Koen is actief in de verzekeringssector van een grootbank. Mocht hem dan nog tijd overschieten in z’n vrije tijd is een mengtafel nooit ver weg of galoppeert hij in Leuven rond te paard.

Hendrik

crew-hendrikOndervoorzitter

Hendrik is ook sinds vorige eeuw geen onbekende in Science Fiction. Kirk, Spock & Scotty zijn z’n companen, maar ook donkerdere Science Fiction zoals de nieuwste Battlestar Galactica is zijn ding. Hendrik is ook verzamelaar in hart en nieren van Star Wars Lego & unieke SF-collectables.

Van opleiding en diep in z’n hart is Hendrik leerkracht Muziek en Aardrijkskunde. Buiten de klaslokalen loopt Hendrik wel eens met een metaaldetector door de Limburgse velden. Ondanks het feit dat Hendrik sinds lang niet meer actief kan deelnemen om persoonlijke redenen, blijft hij met zo een palmares de eer verdienen om ondervoorzitter genoemd te worden. 

Sam

Podcast host

Een jongeman in z’n teens die heel veel in z’n mars heeft, zo kan je Sam typeren. Onder z’n favoriete S.F.-series mag je zeker Doctor Who rekenen en Terra Nova. Ondanks z’n jonge leeftijd is hij mee een drijvende kracht achter SF47 en werkte ijverig mee aan de meetingwerking.

Sam liep school in het Leuvense, en volgde Wiskunde/Wetenschappen als richting. Nu is de universiteit zijn speelterrein. Toch bulkt z’n agenda van de buitenschoolse activiteiten…

Ambassadeurs

Een vereniging leiden doe je niet alleen. Daarom ken SF47 Science Fiction-Ambassadeurs, de SF47’ers. Zij kunnen je te woord staan over allerhande Sci-Fi en maken van SF47 de gezellige Science Fiction vereniging die ze nu geworden is.

Kom erbij… Welkom!