Chewbacca Mom Mask – de Youtube hit!

Al meer dan 140 miljoen keer bekeken op Facebook, je moet het maar doen. Een filmpje waarin een mama een Chewbacca masker gaat kopen en het zelf in de auto opzet. Hilarisch!

Youtube hit

De dame had nooit kunnen hopen dat het zo een hit zou worden. Natuurlijk, eens de video viraal ging, waren alle Chewbacca maskers in de wijde omtrek uitverkocht. Star Wars fans waren door het dolle heen. De dame Candace Payne, nu wereldwijd bekent als de “Chewbacca mom”, begint hilarisch te lachen vanaf 1 min 11 sec. Toch loont het de moeite even het begin te zien, zo bouw je op naar de climax! Veel lachplezier, “it’s the simple joys in life…”

 

Chewbacca mom 2

Natuurlijk sprongen vele Amerikaanse komieken op de car. De dame was ineens overpopulair. Zo kon ze dankzij James Corden’s show ook een autoritje delen met J.J. Abrams, de regisseur van de 7e Star Wars om er maar eentje te noemen.

Late Late Show-presentator James Corden haalde haar namelijk naar zijn tv-show om een samen met hem een sketch te doen. Een bekend onderdeel van die show is de Carpool Karaoke, waarin Corden een wereldster naar zijn of haar werk brengt. Geniet zelf mee.

Acteur Peter Mayhew, die het personage van Chewbacca vertolkt, schreef Payne nadien nog een briefje met een uitnodiging elkaar te ontmoeten in Dallas tijdens een grote Star Wars-fanbeurs. De Chewbacca mom kon haar geluk niet op! We wensen haar nog vele lachbuien toe!